Dr Colić Bolnica

Plastična, rekonstruktivna i estetska hirurgija

 

Dr Colić Beauty Therapy

Dr Colić Beauty Therapy
Specijalna bolnica koja od 1989. godine uspešno obavlja sve intervencije iz oblasti plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Najbolji rezultat je veliki broj zadovoljnih pacijenata i značajna reputacija u Srbiji i inostranstvu. Saradnja sa većinom poznatih svetskih klinika i višemesečni boravci na različitim programima usavršavanja učinili su da doktori koji predvode ovu kliniku postanu jedni od najboljih u zemlji i inostranstvu. Stalno praćenje novih trendova, posebno iz domena estetske hirurgije i nabavka nove opreme omogućili su primenu najnovijih dostignuća medicine na našim prostorima.

 

Izjave klijenata

postovana Kliniko!!!

zelim da vam se zahvalim na svemu sto ste za mene ucinilin,za svaki vas minut koji ste kraj mene proveli, takvu ljubaznost takav stav svih vas koliko vas ima covek samo moze da sanja.

Vama doktore zelim posebno dase zahvalim na vasem trudu vasim diretnim stavom vasim radom i vasom sposobnoscu!!!!!!!!!!!!! neznam vise nit kako nit sta davam kazem neposoji nijedna rec sem samo reci hvale svaka rec je suvisna. hvala vam jos jednom na svemu pa eto kad misve ovo bude proslo prvom prilikom dolazim da vidite svoj rad i trud. poz svima vama!!!!!!!!!!!!!!!

Spostovanjem
MR
Spostovanjem MR

Upravo gledam moje novo ja i fascinirana sam kakvi ste vi madjionicari bukvalno. Zelim da kazem da ste stvarno i Vi i Vas brat divni ljudi, ulivate zenama samopouzdanje.

Hvala bogu ja nemam potrebe za estetskom hirurgijom, ali ako ikada budem imala znam kome cu se obratiti.

Imam 34g i koristim vasu kompletnu kozmetiku i super je.

Puno pozdrava.
A.
Puno pozdrava. A.

Bravo Colići, gledajuci emisiju *Moje novo JA* sam se odusevila. Ne mogu da verujem da postoji neko kao sto ste vi. Toliko nesebično pomagati ljudima u nevolji, davati sebe, svoje znanje, rad.... Nisam bas sujeverna, ali moram da vam napisem, NEKA VAS BOG CUVA.

Branka
Branka

Ostale izjave

Moje novo ja

banner-moje-novo-ja

Od oktobra 2011. na Prvoj televiziji svake sedmice emitovana je emisija “Moje novo ja”. U pitanju su bile istinite priče žena koje su dobile jedinstvenu priliku da promene svoj fizički izgled kako bi povratile smisao života.

Ukupno je snimljeno 12 epizoda, a trinaesta je bila specijal posvećen hirurzima, doktorima Miodragu i Milanu Coliću koji su svojim stručnim rukama omogućili izabranim ženama da otvore novo, lepše poglavlje svog života.

Pogledajte epizode

Zakažite pregled
+381 11 3699 800